Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen
Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: EQS nieuws | Verhuur nieuws

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken. Daarnaast mag u rekenen op een professionele begeleiding en uitvoering tijdens en voor uw evenement. Voor de verhuur van een geluidsinstallatie in regio Antwerpen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuur geluidsinstallatie Antwerpen en omstreken

Het team is destijds klein gestart met Wouter De Loose als dj. Muziek en techniek was zijn grote interesse. Als jongeman ging hij ‘plaatjes draaien’ op allerlei feesten en fuiven. Hij bereidde stilletjes aan zijn materiaal uit en verrijkte zijn kennis in de sector. Hij deed mee aan verschillende wedstrijden en kon op die manier veel ervaring opdoen. Hij werkte hard en vooral met passie. Daaruit is EQS Pro-Rent gegroeid tot wat het bedrijf vandaag is, een professionele partner voor grote en kleine events.

Wouter en zijn team beschikken over alle nodige kennis voor de bediening van licht- en geluidsapparatuur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Onze medewerkers hebben een eigen, belangrijke visie die zij elke dag meedragen en daar ook steeds naartoe werken. Als u zeker wil zijn van kwaliteitsvol materiaal, waarbij u service krijgt met een grote Smoet u zeker informeren bij EQS Pro-Rent voor de verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen. Doorheen de jaren heeft EQS Pro-Rent hun naam opgebouwd en is het team een grote en vaste waarde in de sector van de verhuur van een geluidsinstallatie in de regio Antwerpen en omstreken, maar ook daarbuiten.

Wouter is dus zelf gestart als dj.  Ook vandaag kan u nog steeds terecht voor het inhuren van een dj. Wouter en zijn team zorgen ervoor dat uw feest of evenement een waar feest wordt met sfeer met een professionele dj. Ook voor lichtinstallaties en de aankleding van uw evenement kan u bij ons terecht.

Kortom, EQS Pro-Rent uit Rijkevorsel is voor de verhuur van geluids -en lichtinstallaties in Antwerpen en omstreken een bekende naam en een gewaardeerde audiovisuele partner. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Er is binnenkort een feest. Een feest dat sfeervol moet zijn, het moet een topfeest zijn. U bent de organisator, maar kent niets van muziekinstallaties, de technische aspecten, welke mogelijkheden er zijn, welke specificaties en eigenschappen er zijn van de verschillende soorten toestellen. Wij helpen u graag!

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van