Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent
Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: EQS nieuws | Verhuur nieuws

Een geluidsinstallatie huren zorgt vaak voor heel wat stress. Er is binnenkort een feest. Een feest dat sfeervol moet zijn, het moet een topfeest zijn. U bent de organisator, maar kent niets van muziekinstallaties, de technische aspecten, welke mogelijkheden er zijn, welke specificaties en eigenschappen er zijn van de verschillende soorten toestellen.

Sterk gegroeid doorheen de jaren

Een geluidsinstallatie huren vraagt een zekere kennis om ervoor te zorgen dat dat feest een topfeest met sfeer wordt. Daarom is informatie vragen bij een expert in geluidsinstallaties zeker een must. Hierbij kan EQS Pro-Rent u zeker helpen. EQS Pro-Rent heeft jarenlange ervaring in de sector en heeft zijn naam echt waargemaakt. Wouter en Michiel De Loose zijn klein gestart als dj, maar hadden een grote visie. Ze zijn gedreven in datgene wat ze doen en staan paraat voor elke klant, groot of klein.

Ze bereidden ook stilletjes aan hun materiaal uit en konden in 2014 zo ook materiaal verhuren. Dit bereiden ze tot op heden nog steeds uit om elke klant te kunnen helpen.  Nu is EQS Pro-Rent een volwaardig bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van licht -en geluidsinstallaties. Ze verzorgen nu de geluidsinstallaties en lichtinstallaties bij zowel kleine fuiven, kleine festivals als grotere evenementen, bedrijfsfeesten en luxueuze evenementen.

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Het team verhuurt installaties van o.a. de a-merken, Elation Professional, Pioneer, Clay Pakyen QSC. Het team heeft voor elk merk een sterke overtuiging en goede reden om de toestellen ervan te verhuren. Professionaliteit, kwaliteit en service heeft bij EQS Pro-Rent een grote prioriteit.

Enige voorbereiding

Een geluidsinstallatie huren vraagt voorbereiding. Een aantal vragen zijn belangrijk om na te gaan. Hoe is de akoestiek in de feestzaal? Wat is de gelegenheid van het feest? Hoeveel genodigden zijn er op het feest? Moet het dansgebeuren een beetje afgezonderd zijn van het rustigere gedeelte van de feestzaal?  Welk publiek komt er naar het feest? Allemaal vragen om bij stil te staan.

EQS Pro-Rent staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan bij EQS Pro-Rent terecht om een geluidsinstallatie te huren, een lichtinstallatie huren, maar ook om een Dj in te huren. Kortom een volwaardig concept voor uw feest vind u bij EQS Pro-Rent met sterke en gedreven mensen die er voor gaan!

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van