Verhuurcatalogus

Raadpleeg onze verhuurcatalogus online

Hieronder kan u onze verhuurcatalogus raadplegen. Navigeren kan via de toolbar aan de bovenzijde van de pdf. Alternatief kan u ook het pdf bestand downloaden.

Bij EQS Pro-Rent kunnen zowel particulieren als professionelen licht en geluid huren. Of het nu gaat om een klein feestje bij u thuis of om een groot evenement met duizenden bezoekers, EQS kan u bijstaan met raad en daad. Om u de best mogelijke service te leveren, hebben wij de laatste jaren sterk geïnvesteerd in ons verhuurassortiment.

Wij werken enkel met bekende a-merken van hoge kwaliteit, zodat wij uw feest of evenement van de best mogelijke licht- en geluidsapparatuur kunnen voorzien. Bekende merken zoals Elation, Pioneer, Clay Paky, QSC, Chamsys en Shure kan u bij ons huren. Daarnaast hanteren wij haarscherpe prijzen in combinatie met een hoge servicegraad.

Een geluidsinstallatie huren met de nodige service zorgt voor een ontspannen evenement. Maar ook als u een lichtinstallatie wil huren, kunnen onze mensen u helpen bij het opstellen of bedienen van de installatie. Ook een discobar huren met of zonder DJ is mogelijk. Onze EQS DJ’s kunnen dankzij hun jarenlange ervaring vrijwel elk feest van elke grootte aan.

EQS Pro-Rent is uw partner voor licht en geluid op (bedrijfs)evenementen, congressen, beurzen, conferenties, workshops, optredens, schoolfeesten, privé-feestjes, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, fuiven, … Samen nemen we uw plannen door en zorgen voor een geslaagd evenement waar uw bezoekers nog lang over zullen napraten.

Wanneer u meerdere dagen onze producten wil huren, zijn er staffelprijzen van toepassing welke u kan raadplegen in onze verhuurcatalogus. Iedereen is welkom voor het huren van licht en geluid. Zelfs huren van een los lichteffect behoort tot de mogelijkheden, maar net zo goed richten we uw volledige evenement in, compleet met podium, lichttrussen, licht en geluid.

Zaakvoerder Wouter De Loose heet u samen met zijn collega’s van harte welkom bij EQS Pro-Rent. Uw feest of evenement start vanaf het moment dat u met ons contact opneemt!

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van