Biografie

Wouter De Loose, zaakvoerder EQS-Pro-Rent aan het woord:

Zo’n 13 jaar geleden ben ik samen met mijn broer Michiel De Loose gestart aan een nieuwe uitdaging. We wilden een eigen muziekinstallatie kopen en muziek gaan draaien op allerlei verschillende feestjes, kortom we wilden DJ worden.

Na lang sparen voor een klein setje geluid en wat lichten hadden werden we gevraagd door medeleerlingen om te komen draaien op hun verjaardagsfeestje thuis. Zo is de bal aan het rollen gegaan tot dat we plots de vraag kregen om op een gouden bruiloft te komen draaien. Destijds iets compleet nieuw voor ons uiteraard.

Van toen af aan kende ons bedrijfje een gestage groei en zijn we ons gaan specialiseren in allerhande feesten voor jong en oud. We beseften dat het stilaan tijd werd om voor onszelf een naam te zoeken.

Vanaf toen werden wij DJ Duo.

Wouter & Michiel DJ Duo EQS Licht en geluid huren
Logo DJ Duo

Op die manier hebben we ons werk verder gezet. We kregen steeds meer en verschillende boekingen. Dat maakte de uitdaging voor ons des te groter.

Ook waren we in ons materiaal gegroeid. We hadden nu zelfs de mogelijkheid om ons bij een dubbele boeking op te gaan splitsen en op 2 feesten tegelijk gaan draaien.

In 2014 zijn we met ons materiaal zo gegroeid dat we in de mogelijkheid waren om naast het draaien kleine sets te gaan verhuren.

Dit begon met kleine opstellingen op vatjes maar ook dit groeide zeer snel uit tot een succes. Vanaf toen was DJ Duo,DJ & verhuur Services geboren. Een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van licht- en geluidsapparatuur en DJ’s.

Vandaag de dag werken wij met verschillende organisaties en wedding planners samen. Ook de kleine sets kunnen nog steeds bij ons verkregen worden.

Ons doel is om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken en iedereen naar zijn vragen en wensen verder te helpen.

Al deze aspecten hebben ons bedrijf gevormd tot de kleine KMO die wij vandaag vormen. Hierbij hoorde dan ook onze nieuwe naam: EQS Pro-Rent/DJ’s en een nieuw logo. De verhuur van licht- en geluidsapparatuur is intussen grootste afdeling in ons bedrijf geworden.

EQS Logo XL EQS Licht en geluid huren
Pijl EQS Mixer - EQS Licht en geluid huren
Engagement 100%
Quality 100%
Service 100%

Vraag vrijblijvend een offerte op maat

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in zowel grote als kleine evenementen!