Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent
Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: EQS nieuws | Verhuur nieuws

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en enthousiast en omarmt de nieuwste technieken. We doen er alles aan om hierin net een stapje voor te zijn op anderen in de sector, zegt Wouter.

Wouter De Loose is zijn hobby en passie achterna gegaan en oefent het vak met hart en ziel uit. Kwaliteitsvol en professioneel materiaal bieden aan de klanten, dat is ons grote streefdoel. We werken continu aan de uitbreiding en verbetering van ons verhuurgamma, zodat we steeds de best mogelijke materialen kunnen bieden aan onze klanten.

Pioneer

Voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal werken we o.a. met Pioneer. Pioneer heeft ook hun eigen sterke manier van werken en dit is ook hun succes. Ze bieden originele producten en zijn een sterk innoverend bedrijf. Ze gaan steeds na wat de vraag is van hun klanten en spelen daar sterk op in. Zo kunnen zij waardige en kwaliteitsvolle producten op de markt brengen die aan de noden van elke dj of echte kenner in de muziekwereld voldoet.

QSC

QSC is een ander merk waarvan EQS Pro-Rent toestellen verhuurt. EQS Pro-Rent is een specialist in de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We beschikken over een ruime kennis van QSC apparatuur. We zijn een grote voorstander van deze toestellen door hun specificaties en verschillende eigenschappen die voor elk (professioneel) gebruik heel toegankelijk zijn.

Shure

Ons team helpt u ook graag verder met de verhuur van microfoons en de accessoires van Shure. Shure is een merk dat bekend staat voor de productie van hoogwaardige microfoons. Het bedrijf is gestart in 1925 en kan verder putten uit deze jarenlange ervaring. Door hun manier van werken zijn ze steeds de economie een stapje voor geweest en zijn ze een innoverend bedrijf met een vaste waarde van hoogwaardig materiaal in de sector. Daarom past Shure ook perfect in het verhuurgamma van EQS Pro-Rent.

Redenen genoeg om te informeren bij EQS Pro-Rent voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. Contacteer ons voor vrijblijvend advies.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Er is binnenkort een feest. Een feest dat sfeervol moet zijn, het moet een topfeest zijn. U bent de organisator, maar kent niets van muziekinstallaties, de technische aspecten, welke mogelijkheden er zijn, welke specificaties en eigenschappen er zijn van de verschillende soorten toestellen. Wij helpen u graag!

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van