Shure huren
Shure huren
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

Shure is een sterk merk van audio apparatuur, voornamelijk bekend voor de productie van microfoons. Ondertussen is hun gamma sterk uitgebreid en hebben ze hun naam waargemaakt in de sector. Shure voorziet in de sector nu o.a. draadloze systemen, hoofdtelefoons, professioneel dj materiaal, mixers en software voor deze kanalen, met diverse accessoires.

Veel bekende artiesten gebruiken Shure apparatuur. Zoals bijvoorbeeld Izzy Bizu, Ilse De Lange en Rob de Nijs. Met deze apparatuur kan u met een gerust hart Shure huren.

Over Shure

In 1925 start Sidney N. Shure het bedrijf op. Het bedrijf verkocht oorspronkelijk radio componenten sets. Het was de tijd voordat de radio’s nog niet voor iedereen en overal toegankelijk waren. Toch groeide het bedrijf toen in korte tijd tot meer dan 74 medewerkers.

Shure kon zich steeds aanpassen aan de noden van de maatschappij, wat het bedrijf sterk maakte en de groei van het merk bestendiger. Ze speelde in op bijvoorbeeld tijden van economische crisis. Ze kozen in de tijd ervoor om kleinere producten te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld de 33N Two-Button Carbon Microfoon. In al die jaren verkreeg het bedrijf meer ervaring en aanzien, doordat verschillende grotere artiesten het materiaal gebruikten. Een grote naam die ook de Shure apparatuur gebruikte, is Michael Jackson. Hij maakte onder meer gebruik van de Shure SM7. Shure huren is bovenal een goede keuze.

Shure groeit als bedrijf nog steeds en vergroot hun capaciteit in verschillende landen.

Welke apparatuur van Shure hebben we in ons verhuurgamma?

Shure huren kan ook bij ons. EQS Pro-Rent heeft een ruim gamma aan Shure apparatuur in het verhuurgamma. Zoals bijvoorbeeld de Shure QLXD Professional microphone. Dit digitaal radiosysteem is een klassieker van het merk. Het systeem biedt een perfecte performance in lawaaierige omgevingen. Het toestel heeft een sterk digitaal bereik op 2.4 GHz met een automatisch frequentiebeheer.

In het verhuurgamma van EQS Pro-Rent vindt u ook de Shure SM31 wireless headset. Deze draagbare headset zorgt voor een veilige ondersteuning en heeft een hoog draagcomfort. De Shure apparatuur biedt waterafstotende materialen, heeft een flexibel ontwerp en verschillende discrete instelmogelijkheden, wat de hoge kwaliteit van het product garandeert.

Een ander Shure product dat we verhuren is de Shure SM 58 microphone. Deze microfoon heeft een warm en helder geluid en heeft door zijn hoge kwaliteit een goede naam opgebouwd onder de vocale microfoons. De microfoon heeft een professionele geluidsversterking en is perfect voor lead -en back up vocals bij live optredens en studio-opnamen. De filter voorkomt geruis en vermindert sterk storende achtergrond geluiden. Deze Shure microfoon is hierop getest en heeft een robuust ontwerp.

We hebben nog diverse andere Shure apparatuur ter beschikking. Als je vragen hebt over Shure huren of meer informatie wil over onze verhuurlijst kan u ons vrijblijvend contacteren. EQS Pro-Rent helpt u hierbij graag verder. Neem zeker ook onze verhuurlijstdoor!

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van