EQS Pro-Rent – Licht en geluid huren

Engagement 100%

EQS Pro-Rent staat voor u klaar of het nu voor volledige producties of voor de losse verhuur van licht- en geluidsmaterialen is.

Quality 100%

Voor producties kijken wij graag met u mee naar de verschillende mogelijkheden met oog voor uw bepaalde vragen of wensen.

Service 100%

Onze uitgebreide assortiment licht- en geluidsmaterialen worden verhuurd aan zowel professionelen als particulieren. 

Licht en geluid huren? Raadpleeg onze verhuurcatalogus:

Indien u een professionele gebruiker bent, kan u vrijblijvend onze catalogus voor professionals met aangepaste prijzen opvragen.

Download de verhuurcatalogus in PDF-formaat

Bij EQS Pro-Rent kunnen zowel particulieren als professionelen licht en geluid huren. Of het nu gaat om een klein feestje bij u thuis of om een groot evenement met duizenden bezoekers, EQS kan u bijstaan met raad en daad. Om u de best mogelijke service te leveren, hebben wij de laatste jaren sterk geïnvesteerd in ons verhuurassortiment.

Wij werken enkel met bekende a-merken van hoge kwaliteit, zodat wij uw feest of evenement van de best mogelijke licht- en geluidsapparatuur kunnen voorzien. Bekende merken zoals Elation, Pioneer, Clay Paky, QSC, Chamsys en Shure kan u bij ons huren. Daarnaast hanteren wij haarscherpe prijzen in combinatie met een hoge servicegraad.

Een geluidsinstallatie huren met de nodige service zorgt voor een ontspannen evenement. Maar ook als u een lichtinstallatie wil huren, kunnen onze mensen u helpen bij het opstellen of bedienen van de installatie.

Ook een discobar huren met of zonder DJ is mogelijk. Onze EQS DJ’s kunnen dankzij hun jarenlange ervaring vrijwel elk feest van elke grootte aan.

Event 9 EQS Licht en geluid huren
Event 22 EQS Licht en geluid huren

EQS Pro-Rent is uw partner voor licht en geluid op (bedrijfs)evenementen, congressen, beurzen, conferenties, workshops, optredens, schoolfeesten, privé-feestjes, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, fuiven, … Samen nemen we uw plannen door en zorgen voor een geslaagd evenement waar uw bezoekers nog lang over zullen napraten.

Wanneer u meerdere dagen onze producten wil huren, zijn er staffelprijzen van toepassing welke u kan raadplegen in onze verhuurcatalogus. Iedereen is welkom voor het huren van licht en geluid. Zelfs huren van een los lichteffect behoort tot de mogelijkheden, maar net zo goed richten we uw volledige evenement in, compleet met podium, lichttrussen, licht en geluid.

Zaakvoerder Wouter De Loose heet u samen met zijn collega’s van harte welkom bij EQS Pro-Rent. Uw feest of evenement start vanaf het moment dat u met ons contact opneemt!

Betaalbaar licht en geluid huren voor uw event?

Vraag vrijblijvend een offerte voor het huren van licht en geluid bij EQS Pro-Rent!