Professionele licht en geluid sets huren bij EQS Pro-Rent
Professionele licht en geluid sets huren bij EQS Pro-Rent
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

In al die jaren heeft EQS Pro-Rent een mooi verhuuraanbod licht en geluid opgebouwd. Professionele licht en geluid sets huren kan dus zeker bij EQS Pro-Rent. Het bedrijf kiest resoluut voor gedrevenheid, kwaliteit en service. Dit wil Wouter en zijn team in hun naam ook naar buiten brengen. Welke merken en welke producten hebben ze dan in hun gamma? Waarom kiezen zij voor deze merken? Hieronder een kort overzicht met heel wat kenmerken en specificaties met de insteek van EQS Pro-Rent om hiervoor te kiezen in hun verhuuraanbod licht en geluid.

Licht en geluid sets van Pioneer

Pioneer is een grote naam in de dj-wereld. Hiervan heeft EQS Pro-Rent een groot verhuuraanbod en kan u deze professionele licht en geluid sets huren bij hun, en voornamelijk dan ook de dj sets. In haar producten kent Pioneer een goede evolutie en houdt het merk rekening met verbeteringen en vragen van de gebruikers.

Bijvoorbeeld de Pioneer set basic 1 met de DJM 900 Nexus en de CDJ 2000 Nexus, maar ook de Pioneer basic set 2 met de DJM 900 Nexus 2 en CDJ 2000 Nexus 2.

Deze toestellen staan bekend voor hun warm, eerlijk geluid en passen ook op elk geluidssysteem. De DJM 900 Nexus 2 is het eerste mengpaneel dat een 64-bit processing heeft. Hierbij is de FX Touch Strip vervangen door touch-screen knoppen met FX time parameters. Het toestel kan nu ook op twee computers met Rekordbox Dj worden aangesloten. Ook o.a. de volgende aspecten zijn verbeterd bij de DJM 900 Nexus 2: de Magvel crossfader, de VU meters en de Smart Peak Limiter,…

De DJM 2000 Nexus biedt dan weer de Pro DJ Link LAN verbinding voor een perfecte link tussen wel 4 cd-spelers of draaitafels en 2 laptops.

Het hoeft dus geen verdere uitleg dat Pioneer met haar toestellen in de dj-wereld een grote naam is. Het merk is innoverend, heeft een grote drang naar perfectionisme en nauwkeurigheid in haar toestellen.

QSC, een grote naam met kwaliteit

EQS Pro-Rent heeft de KW series van het merk QSC in het gamma. Bijvoorbeeld de QSC KW 153 3 way active loudspeaker heeft een 15-inch woofer, 1.75-inch compressormotor, 1000-watt klasse D -vermogensmodule, on board-mixer met twee combo XLR- en ¼ -inch ingangen en stereo RCA-ingangen,… QSC luidsprekers hebben dus heel wat kenmerken van goede en degelijke luidsprekers. Bij EQS Pro-Rent heb je heel wat keuze in de speaker sets van QSC. Daarnaast hadden ze tot voor kort een aantal speaker sets van JBL voor de iets wat kleinere feesten en evenementen. JBL is een functioneel merk dat zich ook toelegt op de kleinere toestellen. Tegenwoordig heeft het bedrijf enkel nog de QSC luidsprekers in hun gamma. Volgens Wouter is dit niet omdat JBL minder waardig zou zijn, maar maakt het hun nu net dat ze hierin heel flexibel kunnen zijn. Professionele licht en geluid sets huren kan dus zeker met een gerust en zeker gevoel bij Wouter en zijn team.

In 1971 ontstond de audiomixer. De dj kon de muziek voorluisteren over de hoofdtelefoon en het toestel was geschikt voor een stereo-geluidssysteem. Later werd het systeem stilletjes aan uitgebreid. Ook werd de platenspeler ontwikkeld. De platenspeler was oorspronkelijk een toestel voor het afspelen van vinyl. Doorheen de jaren en de evolutie in de muziekwereld zijn deze toestellen ook geëvolueerd en de nieuwe technieken hebben het perfect mogelijk gemaakt om een goede overgang of transitie te maken naar een andere track.

Ook werd de eerste functionele professionele cd-speler geïntroduceerd in de muziekwereld. Toestellen om de verschillende tracks te mixen en om overgangen en transitie mogelijk te maken voor een top dj-sessie.

Het EQS Pro-Rent team heeft ook heel wat toebehoren in hun verhuuraanbod: Zoals luidsprekers van QSC, microfoons en accessoires van o.a. Shure en Yamaha. Ook volledige sets van geluidsinstallaties van Pioneer voor feesten van 75 bezoekers, maar ook voor evenementen van 330 bezoekers of meer. Ook voor verschillende standen, Truss constructies, stages en decoratie kan je bij hen terecht.

Professionele licht en geluid sets huren

Professionele licht en geluid sets huren kan in verschillende groottes. Van een eenvoudige set tot een moderne en uitgebreide set voor de grotere evenementen. De professionele licht sets zijn verkrijgbaar met heel wat toebehoren.

Ook lichtsturingen van o.a. het merk ChamSys zit in hun gamma. ChamSys is uniek in het concept. ChamSys is samengesteld in 2003 uit een team van lichtontwerpers en software-en hardware ontwikkelaars. De technische kennis, maar ook het functionele en het verfijnde dat een lightjockey zoekt, is dus bij het bedrijf van groot belang. Het bedrijf noemt zichzelf ‘Light Designers’. Kennis genoeg in huis om goede producten te maken en te leveren.

Wouter en zijn team hechten veel belang aan de service en kwaliteit van de toestellen in hun verhuuraanbod licht en geluid. Ook hun service bestaat uit degelijke kwaliteit en een grote kennis in de sector. Alle prijzen in de verhuurlijst zijn inclusief BTW. Contacteer hen gerust voor meer informatie.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van