Lichtsturingen voor professionals
Lichtsturingen voor professionals
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

ChamSys is een bekend merk in de muziekwereld dat zeker niet moet onder doen voor andere A-merken. In de lj wereld staat het merk aan de top voor kwaliteit en degelijkheid. ChamSys lichtsturingen huren kan dus ook bij EQS Pro-Rent en mag omwille van zijn duurzaamheid niet ontbreken in ons verhuur gamma.

Een sterk team

Het team van ChamSys bestaat uit ervaren licht ontwikkelaars, licht ontwerpers en techniekers en is opgericht in 2003. Ook de directie van het bedrijf bestaat uit ervaren mensen die al jaren in de sector actief zijn. Dit is zeker hun grote sterkte. Ze willen steeds lichttafels produceren die geen beperkingen hebben op de mogelijkheden die u als lj moet ervaren. Hun missie is dus om steeds nieuwe lichttafels te produceren die innoverend zijn. Ze willen producten op de markt brengen met hoge prestaties tegen een lage prijs en met een hoge betrouwbaarheid. ChamSys lichtsturingen kiest resoluut voor het gebruiken van eigen kennis en ervaring. Ze geloven er in dat dit de beste manier is  om aan de eisen van de gerenommeerde lj te kunnen voldoen.

Innoverend en een moderne stijl, dat omschrijft Chamsys het best. ChamSys lichtsturingen huren heeft dus zeker genoeg voordelen voor lj’s die met hun vak bezig zijn.

Steeds vernieuwen

Maar dit niet alleen. Er zijn nog andere positieve redenen om ChamSys lichtsturingen huren. Het bedrijf test steeds zorgvuldig, zelf hun materiaal op eigen feesten of events die zij organiseren. In 2004 heeft ChamSys lichtsturingen flink geïnvesteerd in de gebruikersinterface om de mogelijkheden van hun lichtsturingen te verbeteren. Tijdens de ontwikkeling van hun producten gaan ze discreet en met volle aandacht om met de nieuwigheden die hierbij nodig zijn.  Vanaf de eerste dag heeft ChamSys lichtsturingen steeds aan de vernieuwing van hun producten gewerkt. Hierdoor spelen ze op hun eigen manier in op de noden van de markt.

ChamSys lichtsturingen huren

Wouter De Loose en zijn team hebben ruime ervaring in de sector en dus kan u Chamsys lichtsturingen huren met de nodige expertise. EQS Pro-Rent heeft dankzij hun jarenlange ervaring naam en faam gemaakt in de sector en geeft u hierbij een goede service waar in positieve zin over nagepraat wordt. Contacteer ons gerust voor meer info.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van