QSC K8 Actieve speaker huren?
QSC K8 Actieve speaker huren?
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

QSC K8 actieve speaker huren? Nieuw in onze verhuurafdeling!

We zijn trots dat we de nieuwe QSC K8 actieve speaker hebben toegevoegd aan ons verhuurassortiment, zegt Wouter De Loose, zaakvoerder van EQS Pro-Rent, een verhuurfirma in licht- en geluid te Rijkevorsel. “We zochten al langer naar een kleine, maar krachtige speaker die als monitor of achtergrond speaker inzetbaar is op allerhande events. Daarnaast kan de QSC K8 actieve speaker ook perfect worden gebruikt voor kleine feestjes.”

Groot voordeel aan de QSC K8 actieve speaker is zijn kleine ontwerp waardoor hij slechts een minimum aan plaats zal innemen in de zaal.

Hierdoor kunnen de luidsprekers vrij discreet worden opgesteld in de zaal, zodat ook esthetisch alles mooi kan worden ingericht. We hebben ook geïnvesteerd in bijpassende speakerstands die een uitermate mooi geheel opleveren.

U wil een QSC K8 actieve speaker huren, maar weet niet goed of deze actieve speaker geschikt is voor uw evenement? We geven u graag enkele specificaties mee.

Specificaties & eigenschappen:

  • 8” Woofer, 1,75compressieregelaar met diafragma
  • Maximum SPL 127dB piek
  • Aantrekkelijk & professioneel uiterlijk
  • Robuuste ABS behuizing
  • 1000 watt continu vermogen met klasse D versterkers
  • 35 mm paalbussen met Tilt-Direct
  • XLR en RCA inputs
  • Afmetingen: 450 x 280 x 269 mm
  • Gewicht: 12.2 kg

Over QSC

QSC is een facto standaard in de wereld van professionele audio oplossingen. QSC werd opgericht in 1968 in Californië in de Verenigde Staten. Naast hun professionele specialisatie in luidsprekers en audioversterkers is QSC een expert in digitale signaalverwerking. Wereldwijd werken meer dan 600 mensen voor deze gerenommeerde audiospecialist. De kernwaarden van QSC zijn: kwaliteit, integriteit, service, inzet, samenwerking en last but not least, work hard, play hard! Dat laatste mag je redelijk letterlijk nemen, want QSC werd in de Orange County Register opgenomen als “Top Work Places” in 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016 en 2017.

Andere QSC producten in ons gamma

EQS Pro-Rent is een echte QSC specialist met een compleet gamma in relatief kleine audiosets met onder andere de QSC K12 actieve speakers in combinatie met subwoofers tot grotere sets bestaande uit 4 QSC KW 153 actieve luidsprekers, 12 QSC KW 181 actieve subwoofers en 2 QSC KW 152 luidsprekers. Deze laatste set is geschikt voor +- 1500 personen. Ook onze QSC Wideline 8 WL3082 is een vaak gevraagd item. “Een line array is een bijzonder product”,  zegt Wouter De Loose. “We hebben de mogelijkheid om onze line arrays in te zetten voor grotere evenementen, maar evengoed voor kermissen, fuiven en dergelijke meer. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij deze producten niet alleen correct en veilig installeren, maar ook correct inregelen, voor een optimale geluidservaring.”

EQS Pro-Rent: uw QSC specialist         

Bij ons kan u een QSC K8 Actieve speaker huren, maar ook andere producten van QSC kan u huren met de nodige uitleg vooraf en een correcte installatie voor aanvang van uw evenement. Onze mensen zijn gespecialiseerd in de installatie en inregeling van QSC luidsprekers en kennen ook de beperkingen van de producten. Uw QSC specialist adviseert en informeert u en zal alles in het werk stellen om uw feest of evenement te voorzien van hoogwaardige audio met QSC Luidsprekers. Dit wil zeggen dat wij desgewenst ook de installatie, inregeling en afbouw voor u uitvoeren. Zo kan u op beide oren slapen en hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de installatie, inregeling en afbouw.

QSC K8 huren?

QSC K8 actieve luidprekers  huren of andere QSC producten huren? Bij EQS Pro-Rent kan u steeds terecht voor meer informatie. Onze mensen zijn specialisten op gebied van professionele geluidsapparatuur en weten perfect welke QSC luidsprekers geschikt zijn voor uw evenement of feest.

QSC K8 Actieve speaker huren? Vraag een vrijblijvende offerte op maat. We helpen u graag verder!

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van