Nieuwe Clay Paky B-Eye K10 wash in verhuurassortiment
Nieuwe Clay Paky B-Eye K10 wash in verhuurassortiment
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

Na de Elation matrix en spot te hebben toegevoegd aan ons gamma stellen wij u graag voor aan een nieuw lid in ons movinghead gamma. De Clay Paky B-Eye K10 wash.

Deze wash biedt tal van mogelijkheden waaronder de apart aan te sturen pixels. De graden van de pixels kunnen ook aangepast worden, wat deze wash zeer uitgebreid maakt. Ook bevat de b-eye een sterke zoom om een beam effect te bekomen.

De B-EYE K10 introduceert ook een compleet nieuwe functie: de front lens kan geroteerd worden om op die manier vele, kleine en heldere composities te maken. Het toestel beschikt dan ook over drie werkingmodi: wash, beam en FX effects.

Elke LED kan individueel worden aangestuurd, zodat speciale effecten eenvoudig opgebouwd kunnen worden. Daarnaast zorgt een schitterend vortex effect gegarandeerd voor een bijzondere sfeer. De Clay Paky B-Eye K10 wash is volledig digitaal programmeerbaar met grafische patronen. De wash kan ook worden ingezet als een digital beam shaper.

Heeft u graag meer info over dit toestel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van