EQS Pro-Rent is verhuisd naar Hoogstraten
EQS Pro-Rent is verhuisd naar Hoogstraten
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: EQS nieuws

Een nieuwe stap voor EQS Pro-Rent: een nieuwe locatie, in Hoogstraten voor onze showroom, live stream studio en kantoren.

EQS Pro-Rent bestaat uit een gedreven team met een sterke kennis binnen ons vakgebied. Als gevestigde waarde in de licht -en geluidverhuur sector in de Kempen zijn we sterk gegroeid. De vroegere locatie werd te klein en om onze groei te bestendigen, moesten we iets ondernemen.

Een volgende stap diende zich aan. Een verhuis met onze onderneming naar Hoogstraten. Deze gezellige stad – tevens gekend van de aardbeien – beschikt over een centrale ligging, zodat we onze klanten nog vlotter kunnen bedienen.

Op onze nieuwe locatie willen graag verder groeien door in te zetten op kwaliteit, service en innovatie, zegt Wouter De Loose, zaakvoerder van EQS Pro-Rent. “We werken specifiek en uitsluitend met A-merken die we door en door kennen om onze klanten de best mogelijke ervaring te leveren”, aldus Wouter De Loose.

EQS Pro-Rent is actief in binnen- en buitenland en verzorgd zowel grote als kleine evenementen waarbij de focus ligt op kwaliteit en zekerheid alsook het ontnemen van de zorgen rond de techniciteit.

Hebt u advies nodig omtrent het huren van onze apparatuur of hulp nodig bij de technische uitwerking ervan? EQS Pro-Rent helpt u graag verder! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Lees ook onze andere blogs
Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Er is binnenkort een feest. Een feest dat sfeervol moet zijn, het moet een topfeest zijn. U bent de organisator, maar kent niets van muziekinstallaties, de technische aspecten, welke mogelijkheden er zijn, welke specificaties en eigenschappen er zijn van de verschillende soorten toestellen. Wij helpen u graag!

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van