Elation huren
Elation huren
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

Elation is een merk dat een ruime doelgroep wil aanspreken. Het merk is de dag van vandaag sterk groeiend. Het bedrijf is helemaal mee met de moderne en hedendaagse normen in de lichtsector. Elation staat voor sterk innovatieve producten en wil daarnaast ook een degelijke prijs-kwaliteitsverhouding leveren. Daarom kan je bij EQS Pro-Rent Elation huren.

Een sterk groeiend merk

Het bedrijf is opgericht in 1992 in Los Angeles en heeft nu ook een vestiging in Nederlands Limburg. Verder heeft het bedrijf ook nog een vestiging in Mexico en een andere vestiging in Miami in de Verenigde Staten. Elation wil een totaal service geven door onder andere apparatuur van hoge kwaliteit te leveren. Het merk is ook gekend via tv-shows, luxe reizen, luxe evenementen en ook grote namen in de muziekwereld. De innovatieve producten van Elation werden al verschillende keren bekroond. Elation staat vooral bekend voor de toonaangevende technologieën.

Het merk beschikt over een gamma van diverse producten, zoals video apparatuur, bewegende licht apparatuur, LED armatuur, stage lights, allerlei hulpmiddelen, etc. U hebt dus een ruime keuze in een assortiment met kwaliteitsvolle Elation producten. Het assortiment bestaat uit licht apparatuur, video apparatuur en accessoires.

Elation ACL 360 Matrix

Tot de verhuurlijst van EQS Pro-Rent behoort o.a. de Elation ACL 360 Matrix. Dit is een licht effect  met individuele leds en een nieuwe geavanceerde collimatoropische lens. Deze elementen van het toestel zorgen ervoor dat ze verschillende kleureffecten aankunnen. Het toestel kan 360 graden draaien en kantelen. Het heeft een volledige pixelregeling, stroboscoop en selecteerbare dimcurve effecten.

Elation Artiste Da Vinci 270 watt led

Op onze verhuurlijst kan je ook de Elation Artiste Da Vinci 270 watt led terugvinden. Deze moving head heeft een nieuwe 270 watt led Cool White led-motor aan boord. Met meer dan 12000 totale lumen. De Elation Artiste Da Vinci heeft o.a. volledige CMY kleurenmengeling en lineaire CTO kleurcorrectie. Het toestel heeft nog tal van andere flexibele eigenschappen en verschillende mogelijkheden in het gebruik ervan.

Elation huren bij EQS Pro-Rent heeft genoeg redenen voor een top feest met kwaliteitsmateriaal. Bekijk de verhuurlijst van EQS Pro-Rent of neem contact op met het gedreven EQS Pro-Rent team.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van