Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix
Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

EQS Pro-Rent investeert continu in nieuwe producten en diensten voor haar verhuurafdeling. Het bedrijf is gespecialiseerd in licht en geluid voor particulieren en professionelen. Onlangs voegden we de Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix toe aan onze verhuurcatalogus.  Als een van de eerste firma’s in België, zijn wij blij om de Artiste DaVinci in ons gamma te hebben. Deze gloednieuwe spot van Elation Professional bevat een 270W LED lamp. Daarnaast is de spot zeer snel en bevat deze zeer uitgebreide functies waardoor dit toestel inzetbaar is op talloze toepassingen. De DaVinci is een multifunctioneel apparaat dat we kunnen inzetten voor  feesten, grotere zakelijke evenementen en dergelijke meer.

De Elation Artiste DaVinci biedt de gebruiker onbeperkte creative mogelijkheden in belichting. Met een vermogen van meer dan 12.000 lumen (vergelijkbaar met 700 watt ontladingsarmaturen) is het dan ook een erg krachtig apparaat.

Daarbovenop voegden we ook de ACL 360 Matrix toe aan ons gamma. Deze moving Matrix bestaat uit 25x 15W LED’s en geeft aan elke lichtshow een visueel extraatje. Ook heeft dit toestel een endless Pan en Tilt functie.

Wouter de Loose, zaakvoerder van EQS Pro-Rent, is erg blij met zijn nieuwe investering en werkt al jaren met diverse Elation producten. Zo investeerde het bedrijf vorig jaar in 16 stuks van de Rayzor Beam 2R en is het tot vandaag erg tevreden over deze producten. EQS Pro-Rent werkt uitsluitend met de beste kwaliteit a-merken, zodat we u een technisch zorgeloos evenement kunnen aanbieden. Bovendien hebben we minder kosten aan herstellingen omdat we met de beste materialen werken. Wenst u graag meer info over deze toestellen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Uitrusting:
16 x Artiste DaVinci ™
14 x ACL 360 Matrix ™
Elation Pro Touring-koffers

De Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix huren? Bekijk onze verhuurcatalogus!

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van