De MeTrao geluidsmeter, van hoogwaardige kwaliteit
De MeTrao geluidsmeter, van hoogwaardige kwaliteit
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

De laatste jaren is heel wat te doen omtrent geluidsniveaus en dan wel over het aantal DB en mogelijke geluidshinder. Dit is bij wet geregeld wat wel en wat niet kan. Als dj dien je hiervan op de hoogte te zijn. Meer informatie over de wetgeving hierover kan je hier terugvinden. Hier is dus degelijke apparatuur voor nodig, zoals bijvoorbeeld de MeTrao geluidsmeter.

Als je dus als dj gaat werken, moet je hiermee al snel rekening kunnen houden. Bij grotere evenementen is er ook (meestal) toestemming van het stadsbestuur of gemeentebestuur nodig.

Er zijn heel wat verschillen in DB meters. Wij geven je hierbij graag info over de MeTrao geluidsmeters.

 

MeTrao, een hoogwaardig merk in het licht en geluid

MeTrao  geluidsmeters is een product van Event Acoustics uit Nederland en zou één van de beste meetsystemen van geluid zijn wereldwijd. Hun missie was en is heel eenvoudig: Ze willen de best mogelijke oplossingen aanbieden in de sector en werken voor grote evenementen. Ze geloven in de functionaliteit en vakmanschap.  Met de kennis van deze festivals en evenementen gaat het bedrijf steeds verder in de evolutie van de geluidscontrole. De producent van de MeTrao geluidsmeters heeft een degelijk team van ingenieurs, techniekers en software ontwikkelaars om deze producten steeds beter te laten evolueren. Hierbij houden ze rekening met de noden en wensen van deze soorten evenementen, de wetgeving en de hedendaagse wereld.

Wereldwijd gebruikt men hun oplossingen voor allerlei evenementen. Het bedrijf levert ondertussen de geluidscontrole voor heel wat grote evenementen, zoals Laundry Day en  Reverze.

De functies van het toestel

De MeTrao geluidsmeters hebben degelijke functies, zoals de basiseenheid dat bestaat uit een 19” meetinstrument en een microfoon van klasse 1. Het kan alleen gebruikt worden, maar ook in een netwerk van verschillende toestellen. Het heeft ook afzonderlijke leesschermen voor het technische aspect. De data-opslag kan je bovendien lokaal als via internet gebruiken. Ook geluidsopname  en analyse ervan is mogelijk bij deze toestellen. Door de kennis van de producent past deze geluidsmeter steeds in een goedwerkend geheel van de andere toestellen. De producent zorgt er steeds voor dat er rekening wordt gehouden met de natuurlijke akoestiek, architectuur en de andere apparatuur.

Genoeg redenen dus om als dj voor de MeTrao geluidsmeters te kiezen. Vraag meer info bij EQS Pro-Rent. Ze zijn steeds bereid om je vragen te beantwoorden.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van