Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent
Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent
Door EQS Pro-Rent
Gepubliceerd in: Verhuur nieuws

Sinds kort hebben we van het merk Chauvet een aantal nieuwe producten in ons verhuurgamma. Nu kan u Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent.

Het merk

Chauvet hecht waarde aan moderne normen. De belangrijkste prioriteit van Chauvet zijn hun klanten. Zij zijn de reden waarvoor ze het allemaal doen. Chauvet houdt steeds hun gamma marktconform waarbij ze zo eerlijk mogelijke prijzen proberen te verkrijgen en te behouden. Ook de eigen medewerkers binnen het bedrijf draagt Chauvet hoog in het vaandel. Zij zorgen ervoor dat de hoogwaardige productie van het materiaal behouden blijft en dat klanten steeds goed geholpen worden.

In 1990 startten Albert en Berenice Chauvet het bedrijf. Ze startten met de productie van touwlichten in North Miami Beach, Amerika. Chauvet heeft in al die jaren een aantal prijzen gewonnen.

Het bedrijf won in 2006 o.a. de Club World Award 2006 voor het beste LED-product en de Crystal Disc Award van DJ Zone. De wedstrijd was onderdeel van ‘It’s Green Thinking’. In 2009 wonnen ze ook een prijs: “de Best LED Product Award” van de Winter Music Conference. Redenen genoeg dus om Chauvet licht apparatuur te huren.

Intimidator Spot 375Z IRC

Chauvet licht apparatuur huren kan u dus bij EQS Pro-Rent, o.a. de Intimidator Spot 375Z IRC. Het toestel heeft een uitzonderlijk helder licht en is speciaal ontworpen voor de grote evenementen. Het Chauvet toestel heeft een zoomfunctie dat u kan bijstellen voor korte toepassingen en langwerpige toepassingen. Door het verkrijgen van het uitzonderlijk helder licht geeft het toestel verschillende lichteffecten en past het zich aan van op elke afstand. De Intimidator Spot 375Z IRC heeft geautomatiseerde en geluidsgestuurde programma’s. Het toestel heeft een compatibele stroomingang en verschillende uitgangsaansluitingen.

Chauvet Freedom H1

Pas toegevoegd aan het verhuurgamma van EQS Pro-Rent is De Chauvet Freedom H1. Het led washlight met een ingebouwde D-Fi-transceiver. Dit toestel is compact en werkt op batterijen.  De apparatuur is voorzien van een hex-colour 10W Led. Door de magnetische basis van het toestel is het gemakkelijk te monteren op een metalen ondergrond. Het toestel heeft flexibele eigenschappen, heeft vele instellingen die u kan aanpassen en is gemakkelijk te vervoeren door het kleine formaat. Het toestel heeft een digitale display en is eenvoudig te bedienen.

Moderne, nieuwe Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent. We blijven steeds vernieuwen en zijn steeds op zoek naar het beste materiaal. Contacteer het ervaren en gedreven team van EQS Pro-Rent voor meer informatie.

Lees ook onze andere blogs

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

Verhuur van een geluidsinstallatie in Antwerpen

EQS Pro-Rent heeft zijn naam reeds waargemaakt in de dj-wereld voor het verhuren van geluids-en lichtmateriaal. EQS Pro-Rent is klein gestart, maar heeft doorheen de jaren al voor grote evenementen en festivals gewerkt. EQS Pro-Rent gebruikt uitsluitend kwalitatief materiaal van bekende A-merken.

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en omarmt de nieuwste technieken.

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent.

i

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Verhuur van licht en geluidsinstallaties voor kleine en grote evenementen!

Ons adres

EQS Pro-Rent BVBA
Veilingstraat 47
2320 Hoogstraten
België
BTW BE0724.735.203

Bezoeken enkel mogelijk na afspraak.

Legal

Algemene voorwaarden
Privacy policy

Website werd ontwikkeld met de steun van