EQS DJ’s

DJ Protex - Wouter De Loose - EQS Licht en geluid huren

Protex werd zo’n 7 jaar geleden opgestart door Wouter De Loose, 1 van de 2 broers van het DJ Duo team.

De naam Protex heeft hij samen met 1 van zijn vrienden bedacht. Onder deze alias draaide hij voornamelijk tek en hardstyle. 2 genres die toen erg populair waren.

Er werden die tijd veel DJ contests georganiseerd. Hiermee waagde hij verschillende keren zijn kans om hogerop te komen.
Zo eindigde hij op veel verschillende contests telkens in de top 3. Ook werden er enkele contests gewonnen.

In 2011 besliste hij om zichzelf in te schrijven voor My Set Rules op Jim tv. Een unieke ervaring en een kans om voor heel vlaanderen te tonen wat hij kan en waar tek/hardstyle voor stond.

Helaas eindigde hij op de 3de plaats van 4 deelnemers. Maar ondanks dat wel een ervaring rijker.

Daarna deed hij nog met enkele contests mee waardoor hij op Replay en Sunset festival mocht draaien.

Maar ergens mogen draaien door middel van contests was na een tijdje geen uitdaging meer. Uiteindelijk wil je door een organisatie geboekt worden voor je kwaliteiten en niet door deelname aan wedstrijden.

Van daaruit werd dan ook besloten om hier niet meer aan deel te nemen en een andere weg in de slaan.

In de jaren daarna draaide hij nog op verschillende plaatsen zoals: Highstreet, Bizar, The Borderline, Den Booze, …

DJ Protex Wouter De Loose EQS Licht en geluid huren
Meerkleurige laserstraal EQS Licht en geluid huren

Begin 2016 besliste wouter om onder Protex all round te gaan draaien. Niet gericht op privé feesten zoals hij met DJ Duo doet maar meer richting de vatjes, fuiven en evenementen.

Zo kon hij met Protex een veel breder publiek aanspreken.

De afgelopen 2 jaar was hij dan ook al te vinden in vele danscafe’s, evenementen en kermisfuiven.

In dit concept zou hij dan ook graag zijn weg verder zetten.

Beatzmaster - Yordi Coussement EQS Licht en geluid huren

Beatzmaster is een jonge DJ met al heel wat mooie referenties op zijn palmares. Hij begon op zijn 13e verjaardag met muziek te experimenteren. Na 2 jaar opgesloten te zitten op zijn kamer, kwam hij op zijn 15e naar buiten met een inschrijving voor MNM Start To DJ.

Zeer onverwacht werd hij geselecteerd voor de DJ contest van de nationale radio MNM. Hier haalde hij de kwartfinale. Na die ervaring ging het zeer snel.

Hij won de ene contest na de andere en draaide een anderhalf jaar lang maandelijks meer dan 2 bookings zonder enige contacten te hebben in het wereldje.

Op zijn lijst staat onder anderen Versuz Hasselt, Noxx Antwerpen, Highstreet Hoogstraten, Sunrise Festival, Luna Festa, Worstenfeesten Vlimmeren en nog heel wat bekende en onbekende locaties.

Zijn stijl? Mashup! Hoofdzakelijk House en Electro House, maar dan in de vorm van mashup’s waarbij eender welke stijl gecombineerd wordt. R&B, Rock, 80’s, 90’s, Hardstyle,… zijn geen uitzonderingen.

Ook een allround set is iets waar Beatzmaster zich af en toe aan waagt. Dit alles maakt van hem dus de perfecte DJ voor uw fuif, club of festival!

Wouter & Michiel DJ Duo EQS Licht en geluid huren

DJ Duo is een dj-team dat bestaat uit 2 broers vanuit de Kempen: Wouter & Michiel De Loose. Reeds 13 jaar bouwen zij uw bruiloft, teerfeest, vat,… om tot een onvergetelijk feest. Met de nodige ervaring en verscheidene materialen in zowel licht en geluid maken ze elk feest opnieuw uniek. Zo proberen ze aan alle vragen en wensen te voldoen.

Als u voor ons kiest krijgt u:

  • Een ervaren allround dj, die in alle genres en stijlen thuis is. Van carnavalsmuziek, jaren 70,80,90… tot de hedendaagse muziekstijlen van nu. Hierbij kunnen onze dj’s terugvallen op meer dan 10 jaar ervaring!
  • Op elk feest krijgt u er een lichtjockey bij die de lichten afstemt en stuurt naargelang het tempo en de sfeer van de muziek.
  • Een volledige installatie inbegrepen in de prijs. Zowel licht en geluid. (Goede boxen, variërend licht om uw feest uniek te maken.)

Vraag vrijblijvend een offerte op maat

EQS DJ’s zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine evenementen!