Verhuur professioneel geluidsmateriaal bij EQS Pro-Rent

Event 30 EQS Licht en geluid huren

EQS Pro-Rent is een gevestigde waarde voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We staan bekend voor onze eigen, sterke en professionele manier van werken. Onze visie is duidelijk: klanten zo goed mogelijk helpen met een hoogwaardige service. EQS Pro-Rent is innoverend en enthousiast en omarmt de nieuwste technieken. We doen er alles aan om hierin net een stapje voor te zijn op anderen in de sector, zegt Wouter.

Wouter De Loose is zijn hobby en passie achterna gegaan en oefent het vak met hart en ziel uit. Kwaliteitsvol en professioneel materiaal bieden aan de klanten, dat is ons grote streefdoel. We werken continu aan de uitbreiding en verbetering van ons verhuurgamma, zodat we steeds de best mogelijke materialen kunnen bieden aan onze klanten.

 

professioneel geluidsmateriaalPioneer

Voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal werken we o.a. met Pioneer. Pioneer heeft ook hun eigen sterke manier van werken en dit is ook hun succes. Ze bieden originele producten en zijn een sterk innoverend bedrijf. Ze gaan steeds na wat de vraag is van hun klanten en spelen daar sterk op in. Zo kunnen zij waardige en kwaliteitsvolle producten op de markt brengen die aan de noden van elke dj of echte kenner in de muziekwereld voldoet.

QSC

QSC is een ander merk waarvan EQS Pro-Rent toestellen verhuurt. EQS Pro-Rent is een specialist in de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. We beschikken over een ruime kennis van QSC apparatuur. We zijn een grote voorstander van deze toestellen door hun specificaties en verschillende eigenschappen die voor elk (professioneel) gebruik heel toegankelijk zijn.

Shure

Ons team helpt u ook graag verder met de verhuur van microfoons en de accessoires van Shure. Shure is een merk dat bekend staat voor de productie van hoogwaardige microfoons. Het bedrijf is gestart in 1925 en kan verder putten uit deze jarenlange ervaring. Door hun manier van werken zijn ze steeds de economie een stapje voor geweest en zijn ze een innoverend bedrijf met een vaste waarde van hoogwaardig materiaal in de sector. Daarom past Shure ook perfect in het verhuurgamma van EQS Pro-Rent.

Redenen genoeg om te informeren bij EQS Pro-Rent voor de verhuur van professioneel geluidsmateriaal. Contacteer ons voor vrijblijvend advies.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten