Een lichtinstallatie huren voor uw feest

Event 25 EQS Licht en geluid huren

Niet alleen de geluidsinstallatie is belangrijk voor een sfeervol feest, maar ook verschillende lichtcomponenten zorgen voor een gepaste sfeer en plezier. De juiste lichtinstallatie geeft meer klasse aan het feestgebeuren, of het nu om een dansfeest gaat of om een bedrijfsevent. Een lichtinstallatie huren kan ook bij het team van EQS Pro-Rent.

Meerkleurige laserstraal EQS Licht en geluid huren

Een lichtinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Elk soort licht creëert een bepaalde sfeer, een emotie. Bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest zijn verschillende accenten vaak nodig om de toon te zetten of om een verhaal te creëren. Om deze accenten te kunnen leggen is kennis noodzakelijk en is het vaak wenselijk om informatie in te winnen bij een expert. Hiervoor bent u zeker aan het juiste adres bij EQS Pro-Rent. Letterlijk willen wij onze naam naar buiten brengen met de kernwaarden:  Engagement, Quality en Service. Ons team is gedreven, innovatief en heeft een sterke kennis in het vak.

Een lichtinstallatie huren kan bij EQS Pro-Rent van o.a. de bekende a-merken Elation en Clay Paky. Clay Paky is een trendsetter in de lichtindustrie en heeft in de sector een grote naam. Elation moet zeker niet onder doen en staat bekend voor de sterke prijs-kwaliteit balans.

Wat is belangrijk bij het huren van een lichtinstallatie?

Er zijn verschillende zaken waar u het best bij stilstaat bij een lichtinstallatie huren. Zo bekijkt u best vooraf de ruimte van de feestlocatie. Welke lichtapparatuur gebruikt u het best voor deze locatie? De ruimte op zich, maar ook de grootte van de ruimte is belangrijk bij het zoeken naar de juiste lichtinstallatie. Zorg bovendien voor voldoende stroomvoorziening voor de licht -en geluidsapparatuur. En zeker niet onbelangrijk: Over welk type feest of evenement gaat het? Moet de belichting het feest een bepaalde sfeer geven of moet deze dienen voor een dansfeest?

Dit zijn genoeg redenen om te weten dat hierbij meer bij komt kijken dan gewoon een lichtinstallatie huren en verhuren. Het is een kwestie van de juiste techniek, kennis van de verschillende soorten apparatuur en welke installaties er voor welk feest gebruikt worden. Daarom kan u best informatie inwinnen bij een expert. EQS Pro-Rent is in het verhuren van licht -en geluidsapparatuur door de jaren heen een vaste waarde geworden in de sector. Ons team werkt professioneel en accuraat, zodat u zorgeloos kan genieten van uw evenement of feest.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info om een lichtinstallatie te huren.

 

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten