Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

geluidsinstallatie huren

Een geluidsinstallatie huren zorgt vaak voor heel wat stress. Er is binnenkort een feest. Een feest dat sfeervol moet zijn, het moet een topfeest zijn. U bent de organisator, maar kent niets van muziekinstallaties, de technische aspecten, welke mogelijkheden er zijn, welke specificaties en eigenschappen er zijn van de verschillende soorten toestellen.

geluidsinstallatie huren dj

Sterk gegroeid doorheen de jaren

Een geluidsinstallatie huren vraagt een zekere kennis om ervoor te zorgen dat dat feest een topfeest met sfeer wordt. Daarom is informatie vragen bij een expert in geluidsinstallaties zeker een must. Hierbij kan EQS Pro-Rent u zeker helpen. EQS Pro-Rent heeft jarenlange ervaring in de sector en heeft zijn naam echt waargemaakt. Wouter en Michiel De Loose zijn klein gestart als dj, maar hadden een grote visie. Ze zijn gedreven in datgene wat ze doen en staan paraat voor elke klant, groot of klein.

Ze bereidden ook stilletjes aan hun materiaal uit en konden in 2014 zo ook materiaal verhuren. Dit bereiden ze tot op heden nog steeds uit om elke klant te kunnen helpen.  Nu is EQS Pro-Rent een volwaardig bedrijf dat zich specialiseert in het verhuren van licht -en geluidsinstallaties. Ze verzorgen nu de geluidsinstallaties en lichtinstallaties bij zowel kleine fuiven, kleine festivals als grotere evenementen, bedrijfsfeesten en luxueuze evenementen.

Een geluidsinstallatie huren bij EQS Pro-Rent

Het team verhuurt installaties van o.a. de a-merken, Elation Professional, Pioneer, Clay Paky en QSC. Het team heeft voor elk merk een sterke overtuiging en goede reden om de toestellen ervan te verhuren. Professionaliteit, kwaliteit en service heeft bij EQS Pro-Rent een grote prioriteit.

Enige voorbereiding

Een geluidsinstallatie huren vraagt voorbereiding. Een aantal vragen zijn belangrijk om na te gaan. Hoe is de akoestiek in de feestzaal? Wat is de gelegenheid van het feest? Hoeveel genodigden zijn er op het feest? Moet het dansgebeuren een beetje afgezonderd zijn van het rustigere gedeelte van de feestzaal?  Welk publiek komt er naar het feest? Allemaal vragen om bij stil te staan.

EQS Pro-Rent staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kan bij EQS Pro-Rent terecht om een geluidsinstallatie te huren, een lichtinstallatie huren, maar ook om een Dj in te huren. Kortom een volwaardig concept voor uw feest vind u bij EQS Pro-Rent met sterke en gedreven mensen die er voor gaan!

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten