Shure huren

Event 26 EQS Licht en geluid huren

Shure is een sterk merk van audio apparatuur, voornamelijk bekend voor de productie van microfoons. Ondertussen is hun gamma sterk uitgebreid en hebben ze hun naam waargemaakt in de sector. Shure voorziet in de sector nu o.a. draadloze systemen, hoofdtelefoons, professioneel dj materiaal, mixers en software voor deze kanalen, met diverse accessoires. Veel bekende artiesten gebruiken Shure apparatuur. Zoals bijvoorbeeld Izzy Bizu, Ilse De Lange en Rob de Nijs. Met deze apparatuur kan u met een gerust hart Shure huren.

Over Shure

In 1925 start Sidney N. Shure het bedrijf op. Het bedrijf verkocht oorspronkelijk radio componenten sets. Het was de tijd voordat de radio’s nog niet voor iedereen en overal toegankelijk waren. Toch groeide het bedrijf toen in korte tijd tot meer dan 74 medewerkers.

Shure kon zich steeds aanpassen aan de noden van de maatschappij, wat het bedrijf sterk maakte en de groei van het merk bestendiger. Ze speelde in op bijvoorbeeld tijden van economische crisis. Ze kozen in de tijd ervoor om kleinere producten te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld de 33N Two-Button Carbon Microfoon. In al die jaren verkreeg het bedrijf meer ervaring en aanzien, doordat verschillende grotere artiesten het materiaal gebruikten. Een grote naam die ook de Shure apparatuur gebruikte, is Michael Jackson. Hij maakte onder meer gebruik van de Shure SM7. Shure huren is bovenal een goede keuze.

Shure groeit als bedrijf nog steeds en vergroot hun capaciteit in verschillende landen.

Draaitafel DJ EQS Licht en geluid huren

Welke apparatuur van Shure hebben we in ons verhuurgamma?

Shure huren kan ook bij ons. EQS Pro-Rent heeft een ruim gamma aan Shure apparatuur in het verhuurgamma. Zoals bijvoorbeeld de Shure QLXD Professional microphone. Dit digitaal radiosysteem is een klassieker van het merk. Het systeem biedt een perfecte performance in lawaaierige omgevingen. Het toestel heeft een sterk digitaal bereik op 2.4 GHz met een automatisch frequentiebeheer.

In het verhuurgamma van EQS Pro-Rent vindt u ook de Shure SM31 wireless headset. Deze draagbare headset zorgt voor een veilige ondersteuning en heeft een hoog draagcomfort. De Shure apparatuur biedt waterafstotende materialen, heeft een flexibel ontwerp en verschillende discrete instelmogelijkheden, wat de hoge kwaliteit van het product garandeert.

Een ander Shure product dat we verhuren is de Shure SM 58 microphone. Deze microfoon heeft een warm en helder geluid en heeft door zijn hoge kwaliteit een goede naam opgebouwd onder de vocale microfoons. De microfoon heeft een professionele geluidsversterking en is perfect voor lead -en back up vocals bij live optredens en studio-opnamen. De filter voorkomt geruis en vermindert sterk storende achtergrond geluiden. Deze Shure microfoon is hierop getest en heeft een robuust ontwerp.

We hebben nog diverse andere Shure apparatuur ter beschikking. Als je vragen hebt over Shure huren of meer informatie wil over onze verhuurlijst kan u ons vrijblijvend contacteren. EQS Pro-Rent helpt u hierbij graag verder. Neem zeker ook onze verhuurlijst door!

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten