Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent

Event 20 EQS Licht en geluid huren

Sinds kort hebben we van het merk Chauvet een aantal nieuwe producten in ons verhuurgamma. Nu kan u Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent.

Het merk

Chauvet hecht waarde aan moderne normen. De belangrijkste prioriteit van Chauvet zijn hun klanten. Zij zijn de reden waarvoor ze het allemaal doen. Chauvet houdt steeds hun gamma marktconform waarbij ze zo eerlijk mogelijke prijzen proberen te verkrijgen en te behouden. Ook de eigen medewerkers binnen het bedrijf draagt Chauvet hoog in het vaandel. Zij zorgen ervoor dat de hoogwaardige productie van het materiaal behouden blijft en dat klanten steeds goed geholpen worden.

In 1990 startten Albert en Berenice Chauvet het bedrijf. Ze startten met de productie van touwlichten in North Miami Beach, Amerika. Chauvet heeft in al die jaren een aantal prijzen gewonnen. Het bedrijf won in 2006 o.a. de Club World Award 2006 voor het beste LED-product en de Crystal Disc Award van DJ Zone. De wedstrijd was onderdeel van ‘It’s Green Thinking’. In 2009 wonnen ze ook een prijs: “de Best LED Product Award” van de Winter Music Conference. Redenen genoeg dus om Chauvet licht apparatuur te huren.

Intimidator Spot 375Z IRC

Chauvet licht apparatuur huren kan u dus bij EQS Pro-Rent, o.a. de Intimidator Spot 375Z IRC. Het toestel heeft een uitzonderlijk helder licht en is speciaal ontworpen voor de grote evenementen. Het Chauvet toestel heeft een zoomfunctie dat u kan bijstellen voor korte toepassingen en langwerpige toepassingen. Door het verkrijgen van het uitzonderlijk helder licht geeft het toestel verschillende lichteffecten en past het zich aan van op elke afstand. De Intimidator Spot 375Z IRC heeft geautomatiseerde en geluidsgestuurde programma’s. Het toestel heeft een compatibele stroomingang en verschillende uitgangsaansluitingen.

intimidator spot 375z irc

Chauvet Freedom H1

Pas toegevoegd aan het verhuurgamma van EQS Pro-Rent is De Chauvet Freedom H1. Het led washlight met een ingebouwde D-Fi-transceiver. Dit toestel is compact en werkt op batterijen.  De apparatuur is voorzien van een hex-colour 10W Led. Door de magnetische basis van het toestel is het gemakkelijk te monteren op een metalen ondergrond. Het toestel heeft flexibele eigenschappen, heeft vele instellingen die u kan aanpassen en is gemakkelijk te vervoeren door het kleine formaat. Het toestel heeft een digitale display en is eenvoudig te bedienen.

Freedom-H1-RIGHT

Moderne, nieuwe Chauvet licht apparatuur huren bij EQS Pro-Rent. We blijven steeds vernieuwen en zijn steeds op zoek naar het beste materiaal. Contacteer het ervaren en gedreven team van EQS Pro-Rent voor meer informatie.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten