Lichtsturingen voor professionals

Event 18 EQS Licht en geluid huren

ChamSys is een bekend merk in de muziekwereld dat zeker niet moet onder doen voor andere A-merken. In de lj wereld staat het merk aan de top voor kwaliteit en degelijkheid. ChamSys lichtsturingen huren kan dus ook bij EQS Pro-Rent en mag omwille van zijn duurzaamheid niet ontbreken in ons verhuur gamma.

Event 5 EQS Licht en geluid huren

Een sterk team

Het team van ChamSys bestaat uit ervaren licht ontwikkelaars, licht ontwerpers en techniekers en is opgericht in 2003. Ook de directie van het bedrijf bestaat uit ervaren mensen die al jaren in de sector actief zijn. Dit is zeker hun grote sterkte. Ze willen steeds lichttafels produceren die geen beperkingen hebben op de mogelijkheden die u als lj moet ervaren. Hun missie is dus om steeds nieuwe lichttafels te produceren die innoverend zijn. Ze willen producten op de markt brengen met hoge prestaties tegen een lage prijs en met een hoge betrouwbaarheid. ChamSys lichtsturingen kiest resoluut voor het gebruiken van eigen kennis en ervaring. Ze geloven er in dat dit de beste manier is  om aan de eisen van de gerenommeerde lj te kunnen voldoen. Innoverend en een moderne stijl, dat omschrijft Chamsys het best. ChamSys lichtsturingen huren heeft dus zeker genoeg voordelen voor lj’s die met hun vak bezig zijn.

Steeds vernieuwen

Maar dit niet alleen. Er zijn nog andere positieve redenen om ChamSys lichtsturingen huren. Het bedrijf test steeds zorgvuldig, zelf hun materiaal op eigen feesten of events die zij organiseren. In 2004 heeft ChamSys lichtsturingen flink geïnvesteerd in de gebruikersinterface om de mogelijkheden van hun lichtsturingen te verbeteren. Tijdens de ontwikkeling van hun producten gaan ze discreet en met volle aandacht om met de nieuwigheden die hierbij nodig zijn.  Vanaf de eerste dag heeft ChamSys lichtsturingen steeds aan de vernieuwing van hun producten gewerkt. Hierdoor spelen ze op hun eigen manier in op de noden van de markt.

ChamSys lichtsturingen huren

Wouter De Loose en zijn team hebben ruime ervaring in de sector en dus kan u Chamsys lichtsturingen huren met de nodige expertise. EQS Pro-Rent heeft dankzij hun jarenlange ervaring naam en faam gemaakt in de sector en geeft u hierbij een goede service waar in positieve zin over nagepraat wordt. Contacteer ons gerust voor meer info.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten