Pioneer dj set huren bij EQS Pro-Rent

Materialen Pioneer EQS Licht en geluid huren

In de dj wereld kan je er niet omheen: het merk Pioneer. Je kan er gewoon niet meer naast kijken. Pioneer staat wereldwijd bekend met een grote naam in de dj wereld dankzij de kwaliteit en diversiteit in hun producten. Dit is ook waar ze naar streven om hun producten te maken en steeds te verbeteren: Vernieuwen, inspireren, en entertainen met creativiteit. Een pioneer dj set huren is dus zeker een goed idee als je met kwaliteitsmateriaal wil werken.

Oprichting Pioneer (dj)

Pioneer is opgericht in 1938 in Japan. Eigenlijk is het bedrijf gestart met producten te maken voor voertuigen en als technieker voor radio apparatuur. Dit doen ze nog steeds. Kijk maar naar de audio voor auto’s, en andere apparatuur.

Diversiteit en creativiteit

Sinds 1994 zorgt het bedrijf steevast voor producten met kwaliteit en originaliteit in de sector. De producten zijn één voor één gemaakt voor grote evenementen en festivals. Het bedrijf hecht belang aan het inspelen op de nood van de markt en om steeds te innoveren. Het bedrijf wil producten bieden voor verschillende dj’s die verschillende genres muziek spelen. Diversiteit en creativiteit in de grote zin van het woord dus. Met deze visie wil het bedrijf nummer 1 zijn en blijven in de muziekwereld en aan de top staan met hun producten door kwaliteit, creativiteit te bieden aan hun gebruikers en ruimdenkend en innoverend zijn om hun producten steeds te verbeteren. Een Pioneer dj set huren heeft dus veel voordelen.

Materialen Pioneer EQS Licht en geluid huren

Een grote speler in de dj wereld

De kracht van Pioneer is waarschijnlijk hun manier van werken. Ze houden tot in de details rekening met de feedback van hun klanten en spelen daar op in om nieuwe producten te maken. Zo kunnen ze ook inspelen op de steeds vernieuwende en innoverende maatschappij.

Sinds 2013 is het merk sterk geëvolueerd. Naast de licht en geluid sets voor dj’s heeft Pioneer ook producten om goed werk te leveren in de studio en liefhebbers van de danswereld. Nu heeft Pioneer niet alleen producten voor audio apparatuur in voertuigen, maar is het merk ook een grote speler in de dj wereld en heeft het bedrijf allerlei producten voor video of allerlei kleine onderdelen voor audio -en video materiaal.

Pioneer dj materiaal huren

EQS Pro-Rent bestaat uit een team van gedreven en ervaren mensen die bezig zijn met hun vak en die kwaliteit leveren. Wouter en zijn team zorgen ervoor dat alles piekfijn geregeld is. In de sector staat EQS Pro-Rent garant voor kwaliteit, gedrevenheid en met de grote S van service. Daarom, genoeg redenen dus dat een merk als Pioneer niet kan ontbreken in het gamma van verhuurmateriaal van EQS Pro-Rent. Je kan hier meer info vinden over Wouter en zijn team.

Een Pioneer dj set huren? Contacteer EQS Pro-Rent.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten