De MeTrao geluidsmeter, van hoogwaardige kwaliteit

Amber Invites 3 EQS Licht en geluid huren

De laatste jaren is heel wat te doen omtrent geluidsniveaus en dan wel over het aantal DB en mogelijke geluidshinder. Dit is bij wet geregeld wat wel en wat niet kan. Als dj dien je hiervan op de hoogte te zijn. Meer informatie over de wetgeving hierover kan je hier terugvinden. Hier is dus degelijke apparatuur voor nodig, zoals bijvoorbeeld de MeTrao geluidsmeter.

Als je dus als dj gaat werken, moet je hiermee al snel rekening kunnen houden. Bij grotere evenementen is er ook (meestal) toestemming van het stadsbestuur of gemeentebestuur nodig.

Er zijn heel wat verschillen in DB meters. Wij geven je hierbij graag info over de MeTrao geluidsmeters.

MeTrao, een hoogwaardig merk in het licht en geluid

MeTrao  geluidsmeters is een product van Event Acoustics uit Nederland en zou één van de beste meetsystemen van geluid zijn wereldwijd. Hun missie was en is heel eenvoudig: Ze willen de best mogelijke oplossingen aanbieden in de sector en werken voor grote evenementen. Ze geloven in de functionaliteit en vakmanschap.  Met de kennis van deze festivals en evenementen gaat het bedrijf steeds verder in de evolutie van de geluidscontrole. De producent van de MeTrao geluidsmeters heeft een degelijk team van ingenieurs, techniekers en software ontwikkelaars om deze producten steeds beter te laten evolueren. Hierbij houden ze rekening met de noden en wensen van deze soorten evenementen, de wetgeving en de hedendaagse wereld.

Wereldwijd gebruikt men hun oplossingen voor allerlei evenementen. Het bedrijf levert ondertussen de geluidscontrole voor heel wat grote evenementen, zoals Laundry Day en  Reverze.

metrao geluidsmeter feest

De functies van het toestel

De MeTrao geluidsmeters hebben degelijke functies, zoals de basiseenheid dat bestaat uit een 19” meetinstrument en een microfoon van klasse 1. Het kan alleen gebruikt worden, maar ook in een netwerk van verschillende toestellen. Het heeft ook afzonderlijke leesschermen voor het technische aspect. De data-opslag kan je bovendien lokaal als via internet gebruiken. Ook geluidsopname  en analyse ervan is mogelijk bij deze toestellen. Door de kennis van de producent past deze geluidsmeter steeds in een goedwerkend geheel van de andere toestellen. De producent zorgt er steeds voor dat er rekening wordt gehouden met de natuurlijke akoestiek, architectuur en de andere apparatuur.

Genoeg redenen dus om als dj voor de MeTrao geluidsmeters te kiezen. Vraag meer info bij EQS Pro-Rent. Ze zijn steeds bereid om je vragen te beantwoorden.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten