Nieuwe Clay Paky B-Eye K10 wash in verhuurassortiment

Clay Paky B-Eye K10 Wash

Na de Elation matrix en spot te hebben toegevoegd aan ons gamma stellen wij u graag voor aan een nieuw lid in ons movinghead gamma. De Clay Paky B-Eye K10 wash.

Deze wash biedt tal van mogelijkheden waaronder de apart aan te sturen pixels. De graden van de pixels kunnen ook aangepast worden, wat deze wash zeer uitgebreid maakt. Ook bevat de b-eye een sterke zoom om een beam effect te bekomen.

De B-EYE K10 introduceert ook een compleet nieuwe functie: de front lens kan geroteerd worden om op die manier vele, kleine en heldere composities te maken. Het toestel beschikt dan ook over drie werkingmodi: wash, beam en FX effects.

Elke LED kan individueel worden aangestuurd, zodat speciale effecten eenvoudig opgebouwd kunnen worden. Daarnaast zorgt een schitterend vortex effect gegarandeerd voor een bijzondere sfeer. De Clay Paky B-Eye K10 wash is volledig digitaal programmeerbaar met grafische patronen. De wash kan ook worden ingezet als een digital beam shaper, zie foto.

 

digital beam shaper Clay Paky B-Eye K10

De digital beam shaper Clay Paky B-Eye K10 in werking.

Bekijk ook de (Engelstalige) video, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden:

Heeft u graag meer info over dit toestel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten