Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix

EQS Pro-Rent Elation Levering

EQS Pro-Rent investeert continu in nieuwe producten en diensten voor haar verhuurafdeling. Het bedrijf is gespecialiseerd in licht en geluid voor particulieren en professionelen. Onlangs voegden we de Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix toe aan onze verhuurcatalogus.  Als een van de eerste firma’s in België, zijn wij blij om de Artiste DaVinci in ons gamma te hebben. Deze gloednieuwe spot van Elation Professional bevat een 270W LED lamp. Daarnaast is de spot zeer snel en bevat deze zeer uitgebreide functies waardoor dit toestel inzetbaar is op talloze toepassingen. De DaVinci is een multifunctioneel apparaat dat we kunnen inzetten voor  feesten, grotere zakelijke evenementen en dergelijke meer.

De Elation Artiste DaVinci biedt de gebruiker onbeperkte creative mogelijkheden in belichting. Met een vermogen van meer dan 12.000 lumen (vergelijkbaar met 700 watt ontladingsarmaturen) is het dan ook een erg krachtig apparaat.

Daarbovenop voegden we ook de ACL 360 Matrix toe aan ons gamma. Deze moving Matrix bestaat uit 25x 15W LED’s en geeft aan elke lichtshow een visueel extraatje.
Ook heeft dit toestel een endless Pan en Tilt functie.

Michiel en Wouter nemen de nieuwe Elation toestellen in ontvangst!

 

Wouter de Loose, zaakvoerder van EQS Pro-Rent, is erg blij met zijn nieuwe investering en werkt al jaren met diverse Elation producten. Zo investeerde het bedrijf vorig jaar in 16 stuks van de Rayzor Beam 2R en is het tot vandaag erg tevreden over deze producten. EQS Pro-Rent werkt uitsluitend met de beste kwaliteit a-merken, zodat we u een technisch zorgeloos evenement kunnen aanbieden. Bovendien hebben we minder kosten aan herstellingen omdat we met de beste materialen werken. Wenst u graag meer info over deze toestellen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Uitrusting:
16 x Artiste DaVinci ™
14 x ACL 360 Matrix ™
Elation Pro Touring-koffers

De Elation Artiste DaVinci & Elation ACL 360 Matrix huren? Bekijk onze verhuurcatalogus!

EQS Pro-Rent
EQS Pro-Rent

EQS Pro-Rent is gespecialiseerd in verhuur van licht en geluid voor evenementen, feesten, fuiven ,... Licht en geluid huren met de nodige service. Bij EQS Pro-Rent is dit vanzelfsprekend, want onze klanten verdienen de best mogelijke service!

Dit bericht heeft 0 reacties

Reacties zijn gesloten